Návleky MOBIDERM Autofit a punčochové strasti

 Koukejte, co mám za supercool vychytávku na buřty!

Než začnete číst, tak bych Vás chtěla upozornit, že nejde o žádnou spolupráci, jen Vám sděluji svoje zkušenosti a strasti ze života na tlusté noze, jasný? 

Ono to vypadá dost divně, tak trochu kosmicky, ale je to skvělá věc, do který se soukám v posteli, než jdu upadnout do snových dálav. Používám to na noc místo bandáží, protože ty sice odvádí svoji práci dobře, ale tohle je, alespoň pro mě, lepší, pohodlnější a nezabere to tolik času, protože co si budem, motání bandáží je docela očistec, ale to neznamená, že to je k ničemu, to nene. Rozumíme si? 


Návlek se jmenuje MOBIDERM Autofit a je od firmy THUASNE. Mimo návleků na ruce a nohy, vyrábí i obinadla a podložky, a vše je kompresní. Žádný klasický obinadla, nene, ale mají v sobě ty molitanový kostičky, takže to tlačí na otok, což jakože nahrazuje masáž, a tím se otok zmenšuje a končetina je pak sice celá divně kostičkovaná, ale měkká a zmenšená, což je naprosto BOŽÍ!!! Vysvětluju to prapodivně, ale lidi, já Vás znám. :D


Návlek MOBIDERM Autofit rozepnutý

Návlek MOBIDERM Autofit zapnutý



Takže, pokud máte lymfedémy, upalujte za svým lymfologem, ať Vám to kouká napsat! Můžete si to i koupit, ale je to drahý. Já si na zkoušku brala návlek na tu horší nohu, ale už vím, že si nechám napsat i na tu menší. 

A jak jsem v jednom příspěvku psala, že mi ještě nedorazily punčochy na míru, tak už dorazily, ALE TYVOLE, já chtěla tělový a ony přišly MODRÝ! :D Jediný štěstí, že dorazily až na podzim, a ne v létě, jak jsem původně doufala, protože bych propadla v zoufalství. Měla jsem totiž naivní představu, že na léto budu machrovat s novejma tělovkama, ale protože nedorazily, tak jsem jako idiot, ve vedrech, chodila v modrejch. Vám se to asi nezdá nějaký hrozný, ale je! Jojo, sice jsem to přežila, ale připadala jsem si jak idiot, že mám ke krátkým šatům, ve 30 stupních, MODRÝ PUNČOCHY! 





Noha po sundání návleku

Punčochy Medi ploché pletení


Letní výbava, ale nebojte, ty papuče nosím jen doma :D


Já mám ještě nějaký tělový, ale už jsou starý a místy děravý, což odmítám nosit k šatům. Ani to není známka punku, protože jsou tělový, žeo. :D Chápete? 

Teď na podzim je to už fuk, protože se nikdo nepozastaví nad barevnejma punčochama k šatům, ale v létě?! Hlavně se blíží hnusný počasí, takže budu buď v pyžamu, nebo kalhotách. :D 

Nevím kde se stala chyba, asi se to paní obchoďačce nepřepsalo ve formuláři, ale odpouštím jim, jen nechápu, proč s mejma punčochama musí být vždy problémy. Nojo, párkrát mi je neposlali, třeba. Prostě skandál! Ale musím uznat, že to pletou skvěle. 

To Vám, tlustonožcům, taky doporučuji. Punčochy MEDI, ploché pletení. Jsou na míru, takže je NIKDE neprodávají, stojí asi milión, ale pojišťovna by vám je měla uhradit, ale bacha, máme nárok pouze 2x za rok!! Jo, tak málo, přitom je to věc, bez který se neobejdeme, ale nebudeme se tady rozčilovat. 


Hlavně se na VŠE ptejte lymfologa, protože ten má kontakty na obchoďáky, kteří si Vás poměří, jen musíte mít od lékaře žádanku na tento typ punčoch. 


Pokud budete mít nějaký dotazy, tak se nebojte a napište mi. Pokusím se Vám poradit, pokud to bude v mých silách.


No a jinak, LOVE VOLE💙


















Komentáře

  1. Jj, tak tohle znám a všechno je o komunikaci mezi pacientem, lymfologie a obchodajama s kompresním pomůckami a jak Vážně komunikace nebo osvěta o lymfedem ech mezi některými doktory je to achjo... Ale je to vše o komunikaci a odvetě...

    OdpovědětVymazat
  2. Omlouvám se píšu rychle a s chybáma, jsem m zvyklá na fb, že se dá vše upravit...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky