Tlustá noha na YouTube

 Už nějakou dobu jsem si říkala, že to sem napíšu, takže teď: 

JSEM NA YOUTUBE!!!

Že si založím ,,šanel” na YouTube, mě už dlouhatanánsky hlodalo v hlavě, a tak jsem to v létě udělala. Natočila jsem teda zatím jen dvě videa, ale to je fuk. Teda natočila, žveřejnila. :D Ještě mám jedno, nesestříhaný, a na další myslím. Intenzivně, pochopitelně. Haha!

Úvodní video:



Musím Vám ale říci, že něco vymyslet, je peklo. Pořád mám pocit, že vše už bylo řečeno, ale pak mě napadne, že některé věci je třeba opakovat, takže to povedu asi tak. :D O lymfedémech se pořád ví jen malinko, tak se do toho musím opřít. Taky pořád myslím na to, abych neplácala hovadiny, ale tomu se kolikrát i ti nejlepší nevyhnou. Nojo, bojím se. 

Editace je taky šílená. Vůbec s tím neumím, ale zase si říkám, že na každém začínajícím kanálu je rozkošné, jak to z počátku nejde a pak je to lepší a lepší, takže se této cestě rozhodně nevyhnu. Ale taky se mi může stát, že se to nikdy nenaučím, nebo to bude někdo dělat za mě. :D 

Něco málo o lymfedémech:


Takže mějte na paměti, že se pomalu rodí hvězda, buďte prosím, shovívaví a mrkněte na moje dvě videa a nezapomeňte mě odebírat, olajkovat to a zapnout si oznámení, ať to máte kompletní. 

Tak díky a LOVE VOLE!!




Komentáře

  1. Dobrý den, super video, stránky lymfedem.cz (je super, že je docent napsal) znám je už od doby před 3 lety kdy jsem ležela s růží v porodnici v 32. týdnu tehu a lékaři na gyno-poro ji prostě nepoznali a cevarka řekla trombóza to neni a co to je nevím a mě šíleně bolela noha, antibiotika zabrali já jela domů, dceru donosila, porodila je zdravá akorát v 6. neděli růže znovu naštěstí v nemocnici jiná cevarka růží poznala pac oni čekají klasickou a lymfatická se prý neotevře takže šup na infekční, mléko odešlo, dítě na umělém mleku, máma týden v nemocnici, babička doma na pokraji díl, manžel nestíhal, noha odtekla do Mega rozměrů a ztuhla... 3 roky řešení lymfomasaži, bandazi, homeopatick, protože člověk prostě zkou už všechno...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky