Tak a začínáme...

Famfáry prosím!!!!! TRADÁÁÁÁÁ!!

Tak a máme tu začátek něčeho nového. Něčeho, co všem vyrazí dech, piva z rukou a lízátka z dutiny ústní! Něco, co vám změní život!!
EH...a bláá bláá blááá!

Začátek dobrej, ne? No, jen jsem se chtěla nevídaně, neslýchaně uvést.
Začněme tedy jakožto normální obyvatelé této planety.

Jmenuji se Klára, ale říká mi tak málo kdo. Jedině tak lidé, co mě neznají a v práci...jo a Pavel, to je můj kluk, když je na mě nasranej :) Jinak jsem pro většinu lidí Klířa- to je hlavní jméno, dále Křížala, Skřípala, Kliřizna, Klírinka, Kří -křá -křó Křáp, K-k-k-k-k, Klíšťala a mohla bych vyprávět do nekonečna. Ano, pár přátel má v oblibě mě jmenovat různě.
No a jako, proč tu vlastně jsem?
To vlastně ani sama nevím. Nejspíš, abych ze sebe dělala debila a ostatní tím buď iritovala, nebo rozesmívala....si myslím jako! Pokud máte jinej pocit, jen to vyklopte:)
Hlavně bych strašně moc chtěla lidem ukázat, že i anomálie jsou na těle hezké, že ikdyž jste invalidní důchodce, dokážete protancovat celou noc. Že jde žít s těžkou nemocí a dokonce ji i přežít, že se člověk nesmí vzdávat a že mindráky jsou trapný! Jsou nejtrapnější a nesnáším je! Chci Vám ukázat, jaký je život na tlusté noze, teda vlastně mám tlustý obě, ale tohle jako název znělo lépe. Také doufám, že mi to pomůže  nebudu se stydět nosit kratší sukně, než po palce u nohou! Také bych Vás ráda i něco naučila a třeba i tím někomu pomůžu a třeba sem zavítá i někdo, kdo má stejný problém.
A co je vlastně můj problém?
Začalo to hlavně tím, že jsem se narodila. Né že by mi to nějak vadilo, já jsem ráda na tomhle šíleným světě, jen to mohlo začít lehčeji a ještě lehčeji pokračovat.
Prostě a jednoduše, narodila jsem se jako chcípáček a určitě tomu budu věnovat jeden samostatný článek, a jako chcípáček žiji dále, ale jen už větší, chytřejší a asi možná i silnější na duchu.
Dále to pokračovalo tím, že jsem měla rakovinu! BUBUBU ty malá.......! No a lékaři provedli operaci, aby zajistili, že nemám metastázy a tak a museli mi z celé dutiny břišní vzít co jen šlo i s lymfatickými, nebo chcete-li, mízními uzlinami. A tak to ZAČALO, život na tlusté noze. Protože lymfa nemá kudy po těle proudit, jak to je u Vás, co jste nepodstoupili podobnou operaci, tak se mi městná v dolních končetinách, tedy nohách. Dříve jen v jedné, ale ony si dělají co chtějí a po čase začala otékat i ta druhá. Někdy je to super a zmenší se a někdy jsou to takový tlustý bramboy, že jsme ráda, že vlezu do tenisek. co Vám budu povídat, fakt vopruz!! A vejít se do kalhot?? Vyloženě miluji dnešní módu slim jeans, protože do nich narvu maximálně nárt a dále končím, takže musím nosit široké kalhoty. OOOO jak sexy :D Taky chci mít hezky uplé kalhoty a cítit se přitažlivě, a o minišatech nemluvě. Jenže prostě, moji buřtíci, které musím mít navlečené 365 dní v roce v kompresních punčochách mi to jaksi nedovolí. Teda...spíš mozek mi to nedovolí. Můj mindrák zpropadenej mi to nedovolí!
No a to je ono, s tím já chci bojovat! Buď se s tím konečně smířím, nebo se to prostě vyléčí, žejo!! Dalším důvodem, proč se tady vylejvám a chci skoncovat s touhle zhoubou v mé duši, jsou čumilové a debilní idioti! Můžete mít kolem sebe hromadu přátel, kteří Vás podporují a milujícího chlapce, který Vaše klobásy ve střívku zbožňuje, ale objeví se nějakej úd, kterej čumí a má debilní kecy a je po sebevědomí. Bohužel těch údů bývá více a je jedno, kolik jim je let a co mají v hlavě...prostě existujou a jsou zlí, a rozhodně neubližují jen mě! FUJ JE TO!
Chtěla bych docílit toho, aby lidi věděli, co je to LYMFEDÉM a že opravdu lidé, kteří mají nepřirozeně tlusté nohy ke svému tělu, nebo ruce, že to není tím, že by se jim ukládal tuk jinde, ale že je to nemoc. Nemoc která je opravdu opruz.
A chci Vás především i pobavit, protože si ze sebe dělám ráda legraci, takže se máte na co těšit. Mám pro Vás připravené nějaké věci, které se Vám jistě budou líbit a snad Vás i pobaví. Také Vás hodlám zásobovat svými superhlody, které budou někdy Vážnější a někdy úplně mimo, třeba o tom, jak jsme se odstěhovala na vesnici, ale to až příště:)

Díky všem, že jste si přečetli tento zmotek náhodných slov. Určitě jsem toho hodně vynechala, ale to přijde, já si vzpomenu a časem to doplním!! Také někdy zápasím s čárkami a tak, tak prosím omluvte můj mongoloidní sloh....

LOVE VOLE <3






Komentáře

  1. Úzký džíny jsou vopruz, tisíckrát radši si vezmu zevl-roura-jeans :-) Ať žije pohodlíčko !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda jsou, hlavně, když se do nich nevejdu :D naštěstí si umím i něco ušít, tak je to docela pohoda:) Do roura jeans se taky nevlezu, musím mít široký roury :D Klířa :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky